Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Сряда, 08 Юни 2016 15:28

10 съвета за красота, фитнес и здраве у жените

Написана от 

Не е изненада да чуете, че всички жени жадуват за красота, фитнес и здраве. Въпреки това, за да се поддържат и трите по едно и същото време, трябва да се запази добър баланс в живота. Разбира се не сте задължени да се упражнявате повече от обичайното, или това ще ви накара да изглеждате уморени. По същия начин яжте храни, които ще ви накарат да изглеждате добре, това е „диета“. Ето двете страни, които ще осигурят добър баланс в живота ви.

Адекватна хидратация

За да изглеждате свежи, водата е абсолютно задължително за всяка жена по света. Това ще помогне на кожата да сияе. Това означава не само, когато ви се пие вода, но и през целия ден. Също така трябва да миете лицето си със студена вода.

Красив, полезен и здравословен сън

Жените, които искат да купонясват цяла нощ и след това очакват да имат сияен вид са в грешната посока. Сънят е изключително важен за всяко човешко същество. Ако искате да изглеждате красиви, здрави и годни в същото време, трябва да имате поне 6-часов сън през нощта.

Изтънчен грим

Ключът към красивата кожа е и в добре направеният макиаж. С помощта на гримът може да поддържате и добавяте тен на лицето. Всичко трябва да е с мярка, а не да изглеждате изкуствени като пластмасова кукла.

Стречинг упражнения

Трябва да се опитате и да правите "разтягания на всички мускули и стави". Звучи странно, но това трябва да се прави най-малко 10 пъти през деня. Това ще помогне на мускулите на устните и бузите. Освен това, можете също да тренирате лицевите мускули чрез дишане.

Грижи за кожата продукти

Вярно е, че продукти за грижа по кожата работят като магията на всяка жена. Въпреки това, се уверете, че не разчитате на такива, които са силно снабдени с химикали. Те само ще увредят кожата ви още повече.

Нощният крем

Красота на жената се определя чрез врата й и повечето жени са склонни да се концентрират само към лицата. Опитайте да прилагате крем на врата от вашата линия на челюстта към деколтето и да видите как нещата се променят за вас.

Почистване, Тонизиране, хидратиране

Почистването включва най-малко 4 минути за измиване на лицето, където можете да почистите лицето си чрез кокосов орех, бадем или почистващи масла. Използвайте почистваща пяна за 2 минути и изплакнете лицето си за още 4 минути. След като сте готови с прочистването, докоснете с пръстите всяка точка, така че е по-добро усвояване по време тонизиращо. На последно място, разтривайте ръцете си за повече овлажняване на кожата.

Маски за лице

Опитайте да носите маски за лице, които са съставени от всички естествени материали, като копринени буби и пашкули на прах. Можете дори да изберат смес от яйчен белтък и мед.

Упражнение в парка

Ако смятате, че може да изглеждате добре, здрави и красиви без ежедневната си тренировка, грешите. Уверете се, че не прекалявайте и правите всичко, добре балансирано.

Диета и план

Една добра диета с план е необходимо за всяка жена по света. Опитайте се да запазите балансирано хранене през целия ден. Да не ядете прекалено много калории и мазнини. Консултирайте се с диетолог, така че да ви помогне с дневния хранителен режим.

Допълнително