Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Петък, 17 Юни 2016 11:11

Технически характеристики на детски матраци

Написана от 

Матраци с независим блок се считат за ортопедични. Такива са срещани, в моделите както матраци за възрастни, така и за най-малките бебета и деца. Преди обаче да пристъпите към такъв важен избор, добре е да сте запознати с някои техни характеристики .

Какво представлява ортопедичния матрак:

Това устройство се състои от индивидуално опаковано покритие. Матракът с независими пружини се огъва под извивките на тялото точно там, където е необходимо, и поддържане тялото в естествен, правилната позиция. Гръбначният стълб в този случай става точно хоризонтално положение. Ако са изолирани един от друг, матракът прави абсолютно спокоен сънят и има благоприятен ефект.

За бебе Матрак От самото раждане, когато детето няма голяма тежест все още няма ефект от това строителство . Следователно, тези матраци са достъпни само за възрастни. При желание, или по лекарски съвет, можете да поръчате матрака в леглото, но цената на матрака ще бъде висока. Без пружина матраците имат добър ортопедичен ефект, ако основната им съставка е кокосови елементи или полиуретанова пяна или естествен латекс , като синтетичен латекс или комбинация от тях материали като кокос и латекс , полиуретанова пяна и кокосови влакна и др. Тези материали осигуряват необходимата твърдост на матрака, която насърчава правилното формиране на новороденото дете на гръбначния стълб . Повече и за Научете моделите на английски спално бельо , според изискванията за детско креватче.

Според производителите, матраците са изработени според множество полезни свойства, тъй като те не разполагат с метални части и нямат по магнитното и електростатичното влияние на детето.

Ортопедични матраци без пружина с дюшек ИЛИ отсъствие на английски ортопедичен ефект зависят От вложените в тях пломби, т.е. меки слоеве, които са комбинирани в различни количества и се редува между тях . При производството на матраци с пружини, обикновено се използва слой от същите материали, както в матраци безпружини, съответно броя на слоевете между пружините и покритието на матрака зависи от ортопедичния ефект , по-дебелият слой на пълнежа, показва неговото въздействие по-ефективно.

Допълнително