Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Понеделник, 20 Юни 2016 14:29

Изграждане на къщата - защо да си купите завършена къща е по-скъпо

Написана от 

Когато става дума за една селска къща, повечето от нас приемат това като много висока цена и първото нещо, което им идва на ум е да имаха порядъчна сума в банката. Разбира се, това е вярно и е трудно да се спори с това. Но сега по някаква причина е възможно по-малко, за да се срещне мнение, че можете да си построи къща и да научи за някои демонтажни работи. Ако построите къща себе си, можете да спестите пари. Нека тогава въображението да се развихри. Разбира се, парите все още ще трябва да се харчат и това да прекарвате много - например, за закупуване на строителни материали, табла и прочее аксесоари. Но дори и с това, отпадъците ще бъдат по-малко от възможността за закупуване на готови къщи. Колко по-малко ще струват и каква е цената на крайния дом? Разберете от какво се нуждаете и направете план.

Цената на дома строителна фирма определя няколко основни категории разходи. На първо място, това е заплатата на строителите и изпълнителите. Ясно е, че в изграждането участват не три или четири души, а много повече, и всичко опира и до работна заплата, поради тази причина, в съвкупността много е прилична сума. Разбира се, строителната фирма в изграждането не само една къща, обикновено може да поеме и повече обекти. Но дори и с този протест, цената на една къща в края става значително по-висока.

В допълнение, трябва да се вземе под внимание корупцията. За да започне изграждането, трябва да мине през един куп одобрения и за получаване на необходимото разрешение, плюс споразумение с имотния регистър, което също ще си струва парите. И това не са парите, предвидени от закона под формата на абсурдни такси за получаване на разрешителни и много други. Ясно е, че такива отпадъци не могат да бъдат взети предвид, а това в крайна сметка ще се отрази на цените. Това е един малък списък разходите, ако не се вземат под внимание при изграждането и изчислението и на други транспортни разходи и др. И разбира се, не забравяйте баснословни цени на имотите, присъщи на нашата страна (въпреки че това е вече изрази ненаситен апетит за разработчици). Това е достатъчно, за да се направи заключение - да се построи къща за себе си и за своя сайт, което е изгодно от финансова гледна точка, отколкото да плащат половината от цената на строителната фирма.

Допълнително