Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Вторник, 24 Март 2015 18:57

Как да пестим от батерията на смартфона

Написана от 

Ако се окаже, че имате слаба батерия на телефона най-малкото, което може да направите е да деактивирате някои функции на екрана. От идеята да намалите яркостта до изключване на услуги и приложения, които не се ползват постоянно.

Ако сте склонни да стартирате приложения във фонов режим, тогава си струва да държите под око вашия мениджър на задачите, дори ако не сте очаровани от нормалния живот на батерията, само така можете да видите това, което всъщност работи.

Активирайте режим за пестене на батерията на телефона.

Много телефони идват с някаква форма на вградения в икономичен режим на батерията, които спира приложения от синхронизиране или проверка за уведомления и съобщения, когато екранът е изключен. Това може да позволява на телефона да работи както обикновено, веднага като включите отново активирате екрана.

Заредете телефона си ефективно

Когато става въпрос за зареждането винаги трябва да се опитате и да използвате зарядното устройство, което е оригинално с вашия смартфон. Оригиналното зарядно устройство може да наблюдава нивото на батерията и да гарантира, че телефона е зареден ефективно и безопасно.

Наред с всичко това има начини, които можете допълнително да оптимизирате на вашия телефон. Различните батерии могат да имат различни поведи. Докато батерии от никел трябва да намалят до нула и след това да се зареждат до 100%, за да се гарантира, че те използват пълния си капацитет, то това не се отнася за литиево-йонните батерии, които използват смартфони.

Допълнително