Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Вторник, 26 Юли 2016 18:39

Най-добрият начин да почистите дома

Написана от 

Разбира се, едно перо и четка за паяжини може да изглежда и да се използва всеки ден. Но когато става дума за справяне със сериозни количества прах и мръсотия, едва ли класически размах с този инструмент ще ви е от полза. Вместо това, прахо улавянето с мека кърпа, напоена с вода, микрофибърни кърпи, или електростатични кърпи могат да се включат на помощ. Друг, който може да ви е от полза е POCHISTVA.COM.

Дори, когато стане дума за почистване на мазета и тавани, най-ефикасното средство може да е самото отстраняване на всички замърсени части. За трудно достъпните петна или други проблемни работни места, трябва да имате по-целенасочена стратегия. Ето и една част от нея:

Електроника

Компютри, телевизори, DVD плейъри, стереоуредби и принтери са известни като магнити за прах. Винаги изключвайте устройството преди почистване. Дори лек неточен удар с кърпа от микрофибър обикновено върши работа, а меката, дълга дръжка на четка ще събира прах от пукнатини. Не забравяйте за прахосмукачка за почистване на прах и бъдете внимателни около кабели и вентилационни отвори, защото, заедно с косми от домашни любимци, може да задръстите машини или обекти.

Старите шкафове

Ако не сте избрали бързо и лесно да се отървете от тях с изхвърляне на мебели, сега е момента да използвате чист естествен косъм на четка, след това да избършете с кърпа от микрофибър.

Меки играчки

Сложете пухените същества, плюшени мечета, или кукли от плат в голям найлонов плик с чаша сода за хляб. Завържете върха отвън и разклатете добре. Содата изтегля статичните натрупвания. Премахва елементи и всякакви частици.

Зад печката и хладилника

С течение на времето се натрупват трохи, грес и други мазни наслагвания, косми, козина и всякакви отпадъци, в това число мъртви насекоми и други вредители. Ако е възможно, преместете уреда от стената и извадете. С дълга дръжка, леко влажна гъба и въже почистете прах от гърба на уреда, след това избършете пода и стените с топла сапунена вода.

Климатици

Премахнете тежките натрупвания от прах по тавана, пода или оборудване, вентилационни отвори с приставка на прахосмукачка мека четка или електростатичен въже, след това намокрете кърпа от микрофибър и избършете повърхността. Изплакнете сменяемите, миещи се филтри на климатичните системи добре в топла сапунена вода, изсушете преди повторно инсталиране. Вижте още полезни неща на адрес: TEPETO.COM.

Вентилатори

Изключете източника на захранване, а след това използвайте влажни хартиени кърпи за избърсване на мазнини и прах от корпуса. Това може да стане с мека-четка, напоена с мек почистващ препарат за върху перките. Подсушете с влажна хартиена кърпа.

Допълнително