Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Вторник, 24 Март 2015 19:02

Най-продавани са смартфони и таблети

Написана от 

Едва ли остана младо и старо, което да не е фен и да не притежава поне един смартфон или таблет. Новите джаджи все повече пощуриха света и в този ред на мисли учени и статистики достигат своите главозамайващи, рекордни открития. Такива сочат:

Все повече шопинг маниаците в страната пазаруват през своите мобилни приложения. Устройствата на двадесет и първи век са номер едно не само за комуникации, но и за забавление. По отношение на шопинг манията смартфон и таблети остават незаменими. И най-големият ден за онлайн клубове и пазаруване в Източна и Централна Европа отбелязва рязко покачване в цифрите.

От направените статистики, става видно, че 17% през 2013 г. са онези, които, чрез мобилното приложение са си закупили нещо. Независимо от сферата на потребление и приложенията, броят по продажби, чрез смартфони и таблети главозамайващо расте. В следващата година 2014 г. цифрите се покачват още по-многократно, а днес за 2015 г. те са рекордни.

Голямо разнообразие от продукти на световни компании, брандове и марки, още по-големи отстъпки и промоции, завладяват света всяка минута. И все пак, ако още не сте си закупили любимата….. сега е момента.

 

За почитателите на тенис полезна информация за:

Допълнително