Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Понеделник, 17 Април 2017 12:43

Занаяти от отпадъци

Написана от 

В последно време, може да видите и приложите необичайни занаяти от отпадъци. Не е толкова трудно, да използвате малкото свободно време и малко въображение и да постигнете най-важното интересни фигури, предмети, играчки и сувенири от най-неочакваното – отпадъците.

При наличието на добре развито въображение и фантазия посредствен боклука може да създадете истински произведения на изкуството. Направете разбор на мазето, тавана или гаража. По тези места ще откриете в кашони или касетки, купища излишни материали, които да включите в занаятчийския проект. Вижте повече за фирма почистване на мазета и тавани.

Освен това, творческия процес е толкова вдъхновяващ и завладяващ, че почти е невъзможно да се спрете.

Какви отпадъци да използвате за създаване на занаятите с ръцете си? Отговорът е прост - различни. Използвайте всичко: черупката на яйца, прибори за хранене за еднократна употреба, компютърни дискове, чаши от сладолед, пластмасовите кутийки от шоколадови яйца Kinder Surprise и неговите аналози.

В крайна сметка ще видите, че може да направите всичко това с помощта на колекция занаяти с отпадъци. Ето няколко свежи идеи.

Материалите за производство могат да са разнообразни неща, които с малко занаятчийски характер да създадат цял творчески процес. Вместо да изхвърляте опаковки, кутии и целофани, може със собствените си ръце винаги да създавате интересни и уникални неща. Ето и контакт с фирма за извозване на стари мебели.

Помислете, какви интересно неща, можете да направите, за да привлечете децата към процеса. Например, да предложете на детето да направи животновъдна ферма с помощта на ненужни пластмасови кутийки.

За творчеството ви трябват маркер, глина, самозалепващи очи. С помощта на маркер може да рисувате малки детайли, а с пластелин да оформите ушите, носа и краката.

Ако искате играчките ви да са обагрени в жълто направете ги забавни и развлекателни като добавите пера или други естествени елементи – клонки, мидички, камъчета, шишарки, иглички от борче и пр.

Разчупете въображението и творческото мислене. С помощта на старите изгорели крушки може да направите много оригинална външна коледна украса от светлините. Те могат да бъдат боядисани с бои, цветна хартия, гирлянди. С малко въображение може да получите неповторими играчка, които не се срещат дори в магазина.

Използвайте чашите от кисело-млечни продукти. С тях може да направите звънеца, украсявайки го с пайети, мъниста, цветна хартия и много други. Такива предмети, изработени от отпадъци са подходящи и за творчество в училище.

Тук може да разберете и за фирма по ръчно сондиране.

Допълнително