Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Събота, 07 Юли 2018 10:00

Писане за уеб, сео и копирайтинг услуги

Написана от 

Хората четат списания и новинарски статии по различен начин от уеб страниците. Те са склонни първо да ги сканират, след това да четат, когато са ангажирани ... и четат уеб страниците по съвсем различен начин.

Ключът към страхотно SEO copywriting е намиране на идеален баланс между предоставяне на съдържание по начин, който е богат, завладяващ и ангажиран за посетителя, като същевременно се гарантира, че е лесно за търсачката да разбере, индексира и класира добре за целеви теми и ключови фрази.

Имате само 3 секунди, с който може да грабнете или отблъснете вниманието:

Имате нужда от привлекателно заглавие, съответстващо на думата за търсене, ангажираща под позиция, която привлича посетител, списък с важни фрази и резюме с някакъв вид подканваща фраза.

И тогава трябва да се свържете

Текущото копие в мрежата може да бъде форматирано идеално за постигане на резултатите от търсенето, за съжаление търсачките рядко се регистрират за оферти, присъединяват към списъци с имейл съобщения и никога не излизат от корпоративната кредитна карта, за да купуват продукти. След като получите посетител на сайта си, е важно съдържанието да ангажира и взаимодейства, което води до повече приходи.

Не е задължително да приемаме качествено съдържание от Шекспир, но посетителите на уебсайта Ви ще искат повече фактите. Вашите потенциални клиенти искат да се свържат с вас, вашите продукти, услуги и марка. Чудесно съдържание ще каже на посетителите отношение.

Уеб страници, не сайтове

Повечето хора не осъзнават, че повече от 70% от добре оптимизирания трафик на уебсайта не пристига чрез началната страница. Вместо това посетителите се приземяват на страница, която е много специфична за фразата им за търсене.

Търсачките индексират уеб страници, а не цели уеб сайтове. Така че, за да се гарантира, че сайтът ви е възможно най-приятелски за търсещите машини, всяка страница трябва да се съсредоточи върху конкретна тема и свързана с нея група ключови фрази. Фантастичният термин е способността на търсачката да определят темата на страницата на базата целия език, а не просто точни съвпадения от ключови фрази.

Писането на висококачествено и ангажиращо копие за даден сайт има широк спектър от променливи - предмет, съществуващо съдържание, онлайн конкуренция и др. Ето защо е важно да се обърнете към опитни професионалисти eXtremeSEO по писане за уеб, сео и копирайтинг услуги.

Допълнително