Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Понеделник, 06 Ноември 2017 10:04

Характеристики на избор на бижутерия орнаменти

Написана от 

Момичета, нежни и изискани, току-що създадени, за да получават подаръци. Но какви подаръци - това е въпрос, отговорът на който трябва да бъде напълно разбран. Несъмнено всеки представител на справедливия пол има определени предпочитания. Въпреки това, е съвсем сигурно, че никое момиче няма да загуби поглед от магазина за бижута.

Основният критерий, който трябва да се има предвид при избора на верига или огърлица, е дължината на бижутата. Дългата верига визуално изрязва шията и прави черти на лицето по-изтънчени. Тази опция е подходяща за жени с по-големи форми. Ако сте собственик на вече строен врата и глоба мелница, трябва да се обърне внимание на масивна, в близост до гръдния кош и огърлица верига. Ако искате да скриете някои недостатъци в кожата, врата или брадичката, изберете продукти с големи камъни. Те ще отклонят вниманието от онези области, които ви изглеждат несъвършени. Съвети за избор на пръстени

Пръстенът е много по-лесен за избор, но и тук има нюанси. Във връзка с размера дори не е необходимо и да се досещате. За да изберете пръстен, просто трябва да го знаете и не може да има никакви вариации. Необходимо е също така да се вземе предвид дължината на пръстите. Момичетата с къси пръсти ще дойдат с тънки пръстени. Не по-малко успешен е пръстенът с вертикалните елементи.

Как да избера подходящия пръстен

Най-важното - не прекалявайте с него. Пръстенът не трябва да е тромав. На дълги тънки пръсти идеално изглежда почти всеки пръстен - тънък и здрав, правилна и геометрично асиметрична, с или без камъни.

Е, ако ти се даде елегантен бижу, можете да бъдете сигурни, не е далеч денят, когато отидете в салона на брачни халки, защото такива скъпи подаръци мъже са готови да го направят само тези, които наистина обичат.

Допълнително