Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Четвъртък, 14 Декември 2017 15:32

Разширете пространството, чрез изхвърляне на всичко старо

Написана от 

Идеята за увеличаване на жизненото пространство благодарение на обзавеждане идва от Япония. Ако поставите правилно обзавеждането в дома си, можете да си купите няколко допълнителни неща и да украсите къщата.

Въпреки това, изборът на подходящо обзавеждане и декоративно пространство не е толкова лесно и се нуждаете от услугите на дизайнер. Много хора вярват, че тези услуги са много скъпи и не всеки може да си позволи. Тук може да видите цени на услуги. Въпреки това, ако вземат калкулатор и изчислите, колко ще струва да закупите по-просторен апартамент и дизайнерски услуги, те веднага ще разберат ползите от тях.

Затвореното отделение - разширете пространството

В Япония от древни времена имало голяма стая за цялата къща и в нея създавали необходимия брой стаи. И така е не само в домовете на бедните. Това често се среща в хотели, феодални домове и дори в двореца на императора на Япония.

Сега, за наша удовлетвореност, не е нужно използването на плътни завеси, Средновековни методи, въпреки че в някои ситуации няма смисъл. Достатъчно е използването на гардероб. Хем по-модерно, хем по-удобно. Вярно е, че когато разделяте голямата стая на по-малки, използвайки килера, не забравяйте, че вратите трябва да са непрозрачни - в противен случай действията ви ще загубят практически смисъл. Ако наистина искате, поставете огледалата върху тях, които, когато се разделят на помещения, ще увеличат визуалното пространство.

Ако не разбирате как вградените гардероби могат да се използват като екран, не забравяйте, че тази мебел могат да бъдат от два вида: вградени и тип калъфка. Оттук, в зависимост от нуждите, може да изберете опцията, която ви е удобна.

И правилното осветление в килера и отвън ще създаде усещане за уют, не само с използването му, но и ще донесе красота в живота ви. Само си представете: през нощта имате точното количество спални, дори и в едностаен апартамент. И с подхода на деня е необходимо само да отворите вратите и да имате просторна и приятелска приемна зала. Така всичко е красиво и стилно.

Разбира се, това е само един начин да увеличите визуално обема на стаята. Много често гардеробите служат за отделение и в кухнята. Ако изберете правилната фасада или я направите от стъкло, кухнята ще се превърне в трапезария. Въпреки че тук, разбира се, не играе малка роля планирането. Този метод често е предпочитан дори от хора с просторни кухни, спестявайки пространство. Ето и контакт с форма за почистване на къщи и стари мебели: http://hamalski.com/firma-pochistvane-kashta-stari-mebeli.

Запазване на пространството в домовете е разумно и в ситуация, в която един апартамент не може да бъде купен, защото има очевидно практическо значение.

Допълнително