Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Четвъртък, 15 Февруари 2018 14:21

Почистване на къщи с фирма от София

Написана от 

Хубаво е да видиш кога къщата ти е чиста. Все пак, за да се отстрани голямо пространство е необходимо да похарчите много усилия, време, да инвестира в най-различни препарати, в резултат на всичко това, в много краища на вашия дом или вила (бойлер или водопроводни компоненти) са просто "не достижими за ръцете" , а домакинските химикали не могат да се справят с отстраняването на замърсителите.

Фирмата chistachi.bgпредлага по-приятно да прекарате своето време, докато специалисти направят дома в по-чисто и просторно състояние.

Почистването, извършвано от професионалисти, има много предимства:

Не е нужно да мислите как да се борите с петна по мебели, или килими;

Почистването ще се извърши възможно най-бързо, като се използват висококачествени европейски технологии и специални химикали, машини и товарен превоз;

Никакъв елемент от вашия интериор няма да бъде повреден, дори премахват трудни, обемни и тежки мебели и боклуци;

Благодарение на използването на специални решения последващото замърсяване ще се забави за дълго време.

По време на почистване в къщата, вие определяте кои мебели къде ще отидат. С едни от тях най-вероятно ще се разделите завинаги, а други ще искате да реформирате, трети може би ще пренесете на други места, където ще са повече полезни.

Всички стари мебели ще бъдат натоварени и изнесени навън и при условие, че искате къщата ви да остане празна.

Щом сте направили тази стъпка, лесно може да преобразите дома. Така например, може да измиете подовете с помощта на специални почистващи препарати, в зависимост от вида на покритието. Паркетът се измива с детергент за дървени подове и след това се втрива блясък. Ако имате подова настилка от плочки, тогава между плочките се избърсват със специални четки и след това се прилагат препарати. Килимите и се прахосмукират и могат да бъдат третирани със специален шампоан.

Успех в начинанието.

Допълнително