Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Вторник, 24 Април 2018 12:57

5 причини да пазарувате във Фантастико

Написана от 

Фантастико са верига супермаркети в България. За първи път се появяват в 1991 г. и бързо се установяват сред лидерите по търговия на дребно. Занимават се и предлагат стоки главно в областта на хранителни продукти.

През 2008 г. фирмата вече има 32 магазина в Столична община. Към тази бройка се отнасят магазин "Do-it-yourself" и осем хипермаркета.

Повечето реални магазини Fantastico се намират на територията на Столицата, а това превръща веригата магазини в основен конкурент на международната верига Billa.

В 2007 г. веригата Фантастико отваря врати на първия супермаркет извън столицата. Той се намира е град Кюстендил, югозападна България.

Съществуват множество причини да избирате Fantastico магазини пред пазаруването от пазари и други по-малки магазинчета.

Една от тях е, защото по всяко време може да сте информирани с всички новости, разглеждайки актуалната брошурата на Фантастико.

Ето и 5 причини да пазарувате хранителни стоки от магазини Fantastico:

Пестене на време – голямата верига хранителни магазини е помислила за пестене времето на съвременната домакиня. С едно посещение може да избегнете натоварения трафик, пазаруването всеки ден или привечер след работа, както и дългите чакания на опашки за транспорт и каси.

Разнообразие – по подразбиране във Фантастико има по-голямо разнообразие от храни, в сравнение с малък супермаркет или специализиран магазин.

Цени – в пестене от семейния бюджет отново може да вмъкнем брошурата Фанатастико като едно голямо нейно преимущество. Чрез седмичния каталог може да сте постоянно информирани и едно посещение да постигнете балансирано зареждане от хранителни стоки за няколко дни, до една седмица. Може дори да сравните цени и да купите най-качествени продукти.

Зареждане в една лесна стъпка - пазаруването е от жизненоважно значение за всяко домакинство. То е метод за хранене с истинска храна; правилно разпределяне на бюджет и запознаване със съществуващите цените на пазара. Последните, от които зависят от няколко фактора (търсене, пътуване и транспорт до мястото и т.н.), предвиждане на списък за цяла седмица и пр.

Информираност по всяко време – веригата магазини Фантастико предоставя безплатна възможност на своите клиенти да предвиждат пазаруванията си дни по-рано и за седмица напред. Това е голям коз, когато времето и финансите са лимитирани.

Пазаруването във Фантастико верига магазини е възможно за съчетаване с натоварен график и деца.

Допълнително