Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Четвъртък, 21 Юни 2018 12:15

Как да направите оферта за къща Бояна, в която сте се влюбили

Написана от 

Ако размишлявате как да направите оферта за къща Бояна, поздравления! Вие сте добре и на път да станете собственик на жилище. Как да направите оферта обикновено се свежда до работа с добър агент. Така може да си наемете в www.ues.bg.

На първо време определете колко наистина можете да си позволите да платите, и знаейки колко струва домът.

Когато даден дом е включен в списъка, винаги се обръща внимание на цената на регистрация и дали той съответства на сравними цени в района. Ако купувачът прави подходящо предложение за закупуване на дом, съвпадането на цената на продавача не е единствената грижа.

В някои случаи термините, включени в офертата, могат да представляват хиляди долари в добавена стойност (или допълнителни разходи) за купувачите. Тези термини са важни и трябва внимателно да бъдат прегледани.

Често ще чуете, че сумата на офертата трябва да е с определен процент под търсената от продавача цена или по-малка от тази, която наистина сте готови да платите. На практика офертата зависи от основните закони на предлагането и търсенето: Ако няколко купувачи се конкурират за дома, продавачите вероятно ще получат оферти с пълна цена и една къща може да отиде повече от исканата цена. Ако търсенето във вашия район е слабо, предлагане под търсената цена може да е разбираема стратегия.

Как да направите оферта за къща Бояна

Процесът на изготвяне на оферти варира в цялата страна. Собственикът й може да приеме офертата, да я отхвърли или да направи насрещна оферта .

Тъй като обратните оферти са често срещани (всяка промяна в офертата се счита за насрещно предлагане), важно е купувачите да останат в тесен контакт агенцията по време на преговорния процес.

Колко инспекции трябва да включва една оферта?

Редица инспекции са често срещани при сделките с недвижими имоти. Те включват проверки за термити, проучвания за определяне границите, оценки за определяне на стойността на заемодателите, прегледи на заглавията и структурни проверки.

Структурните проверки са особено важни. По време на тези прегледи инспекторът идва в имота, за да определи дали има материални физически дефекти в дома и дали в следващите няколко години вероятно ще са необходими скъпи ремонти и смяна.

Такива проверки за еднофамилни къщи в Бояна. Те често изискват два или три часа, а купувачът винаги трябва да присъства. С Unique Estates има възможност да се проучат механиката и структурата на имота, да се задават въпроси и да се научи повече за имота, отколкото е възможно с неофициална разходка.

Допълнително