Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Четвъртък, 14 Февруари 2019 16:24

Как да трансформирате домакински уреди

Написана от 

Мнозина вярват, че правилно избраните тапети, завеси, лампи, мебели ще помогнат да се създаде луксозен интериор и не само. Често, ако пространството позволява в стаята, струпваме купища неща, които само развалят гледката.

За да изглежда и бъде всичко полезно и практично, направете някои реформи.

От Хамал.Бг, ни оказаха милото съдействие с тези насоки.

Направете уредите основният елемент на кухнята

Напоследък толкова красиви мобилни телефони се появиха, че те често се сравняват с произведения на изкуството. Защо да не направите домашно приготвени шедьоври от хладилниците, пералните машини, сушилните и микровълновите печки?

Дизайнът на серийните домакински уреди се утвърждава от корейски алтернативи. Освен това те не само се грижат за функционалната страна на технологията, но и имат добър външния вид. Някои производители периодично произвеждат ограничени серии с интересен външен вид домакински уреди. Такива устройства ще се впишат идеално в интериора, изработен в стила хай-тек или ретро.

Дизайнът на съвременните домакински уреди ще позволи на купувача хармонично да се впише в абсолютно всеки интериор на кухня или баня, проектиран от него. Нещо повече, няма нужда да прекарвате време в избора на оборудване, което отговаря на цветовата схема, или да купувате само устройство от определен производител само защото цветът на ограничената му серия по някакъв начин ви напомня за необходимата ви опция.

За да могат домашните уреди винаги да изглеждат "на мястото си", има няколко решения едновременно. И всеки от тях ще даде възможност не само да забравите за ограниченията в цветовете, но и да получи нещо оригинално и уникално.

Дори ако харесвате някои уред за домакинството, цената му ви устройва, но на цветове не отговаря на интериора, лесно може да го трансформирате.

Може да направите украса на домакински уреди. Можете да трансформирате пералня, хладилник, фурна и друго оборудване буквално за стотинки. На пазарите за мебели има голямо разнообразие от оракули - имитация на дърво, цветни рисунки, обикновени матирани и гланцови ролки.

Предимствата на този метод са ниска цена и голям избор на цветове и дизайн.

Също така може да опитате с полимерно покритие. Това покритие има висока надеждност и дълготрайност, което допълнително ще предпази повърхността на домакинските уреди. Цветовата гама на покритията е толкова обширна, че всеки може да избере подходящ нюанс за себе си.

Полимерното покритие не изисква специални грижи - може лесно да се измие с гъби и перилни препарати. Единственият недостатък на подобно покритие невинаги е достъпната цена.

И все пак ако имате желание и свободно време, винаги може да трансформирате вече омръзналите ви уреди, мебели и предмети в дома. Когато липсва такова, обадете се на експерти за извозване на стари мебели от София.

Не се ограничавайте до цветовете предложени за домакински уреди и бъдете оригинални в своя дом!

 

Допълнително