Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Сряда, 13 Март 2019 14:16

Предимства в почистването на килими

Написана от 

Почистването на дома трябва да се прави редовно, така както всичко останало. Почистване на мазета и тавани, почистване на прилежащи терени като гаражи, и килери. Всичко изисква своето внимание. Днес ще обърнем поглед над почистването на килими като едно от нещата, които най-силно се замърсяват.

Почистването на килими трябва да се извършва 2 пъти в годината. Заедно с редовното почистване на килими, това ще спомогне за запазването на продукта, за да увеличи живота му.

Замърсеният килим не само разваля външния си вид, но и го унищожава. Химическото почистване на килими със специални средства елиминира такива микроповреждания на влакна.

Рутинното почистване на килими не премахва замърсяванията в дълбочината на влакната. В основата на купчината остават прах и други замърсители, които продължават да унищожават вашия килим.

Химическото почистване на ви позволява да се проникне дълбоко в основата и да се премахнат напълно замърсяванията, като по този начин се предотврати вредното им въздействие върху продукта.

Почистването включва и дезинфекция. Това намалява риска от заболявания, алергични реакции.

Като цяло почистването е възможно до голяма степен, но в случай, че килимите не са използвани с десетилетия. В последния случай е най-добре да помислите за тяхното изхвърляне. За това търсете depo.bg за съдействие.

Допълнително