Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Петък, 03 Май 2019 12:46

Как да транспортирате хладилници

Написана от

Транспортирането на хладилници е малко деликатна работа. Дори техниката да не функционира, нейното правилно отстраняване е отговорен процес, който крие множество рискове.

Как да транспортирате хладилници, за да го предпазите от повреди?

Първо, правилно опаковайте самия корпус и подвижните части. Стъклените рафтове трябва да бъдат опаковани с разтеглив филм и трябва да се постави специален защитен профил, така че да няма отчупване и пукнатини по ръбовете. След това купата от рафтове се обвива с мехурчеста обвивка в няколко слоя и се закрепва с тиксо.

Отделно, те сгъват аксесоари и малки елементи - картонени кутии, подходящи за това. Вътрешното пространство между частите е пълно с хартия или вестници.

Тялото на хладилника трябва първо да се увие със стреч фолио. Фиксира се вратата и след това с въздушно мехурче. Двойното опаковане е гарантирано за защита на повърхността на хладилника от надрасквания и поради нейната плътност. Това ще предпазва от влага и прах.

Научете за цените за почистване на мазета и тавани варират от 80 до 200 лева.

Изнасянето на хладилника до вратата, без внезапни движения и сътресения е от голямо значение за правилното му функциониране на по-късен етап. В автомобила трябва да има всичко - плосък и мек под, специални ремъци за закрепване, да не се повреди случайно при движение. Ако устройството е монтирано вертикално, между него и стената трябва да се постави лист от пяна или картон. Транспортирането на оборудване без опаковка е абсолютно не се препоръчва!

Когато шофирате, не вдигайте твърде голяма скорост и отбягвайте рязко да забавяйте движението си, ако на пътя има ями. Оборудването не понася треперене и може да се повреди.

Добре е също така да се обръщате към екипи на фирми, когато се налага да изхвърляте голям обем стари неща. С Хамал.Бг може да постигнете всичко това без никакви рискове.

Допълнително