Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Четвъртък, 06 Юни 2019 14:50

Отстраняване на стари мебели

Написана от

Задавате ли си въпроса: Как бързо да премахнете старите мебели от дома. Ние ще ви дадем някои насоки, както и с удоволствие ще помогнем да се справите с проблема. Чистачи.com предлагат своевременно премахване на стари шкафове, скринове, маси и други мебели за дома в най-кратки срокове. Работейки на пазара от почти 20 години, компанията е готова да предложи превоз на средства с различен капацитет (от 10 до 20 м3), професионален екип от хамали, приятни цени и бързо обслужване.

Фирмата предоставя услугите си в райони в София област, цялата столица и региона.

Ако искате бързо да премахнете мебели може да се свържете с по телефона или чрез формата за контакт на сайта. Вашата поръчка ще бъде приета, обработена незабавно и в рамките на 2 часа ще пристигнат професионални хамали. Благодарение на солидния транспорт, бързо и ефикасно транспортират габаритни товари, дори в трудни работни условия. Високият етаж и липсата на асансьор няма да попречат на работата. Ако е необходимо, старите мебели могат да бъдат демонтирани в отделни блокове. Изхвърлянето им се извършва в специални депа.

Цената на рециклиране на стари мебели

Разходите за изхвърляне на мебели ще зависи от количеството неща, които трябва да бъдат отстранени.

Тарифата включва работата на транспортното средство и услугите на двама хамали. Минималната поръчка може да включва кола под наем и работа за поне 2 часа. Цената на всеки следващ час се изчислява допълнително.

Ако планирате да транспортирате по-голям обем, ще ви трябва по-голяма машина и повече време за зареждане. Бързото премахване на старите цени на мебелите, посочени в таблицата, ще ви помогне бързо и безпроблемно да се отървете от старите боклуци. За обемисти предмети, както и за музикални инструменти, цената се изчислява отделно и се обсъжда поотделно.

При транспортиране на голям брой дребни предмети, нашите служители ще опаковат в картонени кутии или строителни чанти, което ще спести време и оптимизира процеса на натоварване. При поръчка трябва отделно да обсъдите наличността на опаковъчния материал и тяхното количество.

Предимствата на работата с компанията са "Лесно преместване в предградията"

В екипа работят квалифицирани служители, които вече успешно са организирали много пътувания. Съвременното оборудване и техническите съоръжения позволяват да заредите стари мебели в най-кратки срокове, което се отразява на цената на целия процес.

Трябва да се помни, че унищожаването на мебели е труден и сложен процес, така че трябва да се предоставя на професионалисти. След като направите поръчката, персоналът незабавно ще предаде колата. Хамалите ще извадят старите мебели със специална грижа, за да не повредят настилката, стените и другите мебели, ще бъдат пренесени през стълбите и заредени в колата.

С фирма по почистване на мазета и тавани, износът на стари мебели е оперативен процес, бърз резултат, надеждно сътрудничество и разумни цени. Прозрачната тарифна политика Ви позволява самостоятелно да направите предварителни изчисления и да определите размера на разходите за износ на стари мебели.

Допълнително