Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Неделя, 05 Май 2019 09:11

Музиката е най-добрия фон на нашето ежедневие

Написана от

Музиката е навсякъде около нас. На работното място, вкъщи в семейна обстановка, пътувайки в автомобила-тя е наш спътник, за по-приятно оползотворяване на времето. Музиката винаги повдига настроенито ни. Поради факта, че музиката е наш спътник каквото и да правим има, и толкова видове устройства, чрез които тя да се предава. Касетофон, mp3 player, плеър за кола, телефон и други.За да сме в крак с времето трябва винаги да се усъвършенстваме по отношение на видовете източници на музика. На пазарът има голям избор. Една от най-често срещаните опции за възпроизвеждане на музика е плеърът за кола.

https://bgauto.eu/universalen-dvoen-din/android

Производители на такива устройства за кола варират от Pionner и Kenwood до АТ, PNI и Smailo. На плеърите можем да слушаме музика от диск, карта с памет и др. Използвайки функцията Bluetooth може да се свържем с плеъра чрез телефона и таблета. Плеърите са различни по дизайн, цветова гама и размер на устройството, според всеки вкус.Освен за слушане на музика можем да ги използваме и за други функции като гледане на филми, да свържем устройството с камерата за задно виждане, също  така и за навигацията. Други устройства са мултимедиите за коли. Те се делят на единичен и двоен дин. Различават се по тяхното предназначение-универсални и специализирани мултимедии. Първите са със стандартни размери, докато вторите са с функционалност, специално разработена за съвместимост с конкретна марка и модел автомобил.

Акцентирайки на тази гама устройства ние предлагаме голям избор от марки медии и разнообразие относно предназначението им. Предлагаме мултимедии за много модели на Mercedes, някои от които са W164, W211, W203 и други. Други марки автомобили, за които предлагаме мултимедии са Volkswagen, BMW, Toyota, Porsche, Skoda, Seat, Audi и много други. Имаме голямо разнообразие от допълнителни аксесоари за тях, като също така предлагаме и монтаж,и сервизно обслужване. Медиите за кола са по-функционални, защото освен базовите функции като възпроизвеждане на видео и музика, както и връзка с камерата, предлагат също така и връзка с бордовия компютър, навигация, видеорегистрация и т.н.

Допълнително