Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Понеделник, 24 Юни 2019 12:13

Как да създадете хармонична детска стая с чистачи.com

Написана от

Едно изключително важно нещо в дизайна на всяка стая е светлината. Ето, защо избрахме да насочим вниманието към нея. Тя в детската стая трябва да присъства в достатъчни количества.

Първото нещо, което идва на ум, е естествената светлина. В апартамента или в селска къща, в малка провинциална вила или в огромна вила винаги има слабо осветена стая. Нека обаче поговорим за тези стаи, където светлината понякога е твърде оскъдна.

Предлагаме ви като начало да посетите адреса: https://www.чистачи.com, където може да поръчате услуги по почистване на тавани мазета, гаражи и всякакви части на дома.

Изберете тапети в пастелни цветове, огледалата ще помогнат в борбата за комфорт. Те отразяват светлината и визуално увеличават пространството. Ето защо, колкото повече огледала има в детската стая, толкова по-добре. За особено малките стаи са подходящи гардероби с огледала от пода до тавана. Ако по някаква причина не искате да окачите голямо огледало (или не можете), то като опция може да спрете в огледални, светлоотразяващи елементи. Елементите на декора са най-разнообразни, вариращи от лъскави вложки на вратите на шкафчетата (дизайнерите, които проектират съвременните кухни вече са забелязали тази идея), завършвайки със странични панели на рафтовете, които блестят с огледален блясък. Няма смисъл да рисувате допълнително, защото вече сте разбрали същността.

Мебелите е по-добре да изберете в светлина. Тя може да бъде от всякакъв материал, в този случай говорим за нейния тон. Разбира се, една тъмна маса, гардероб и легло ще изглеждат стилно на светъл интериор. Още по-добре е да си купите нещо светлокафяво. Белите мебели в детската стая трябва да се избират внимателно: първо, заради въздействието върху психиката, и второ, малките деца могат тривиално да го боядисват с фломастър. Сянка крем, например може да бъде добър вариант - тя не е толкова закачлива и не се замърсява лесно. Същото се отнася и за по-радикални цветове, синьо или розово, най-важното е да не се прекалява.

Сега на пазара има много мебели по поръчка или от известни дизайнери. Някои деца предпочитат стаите им да бъдат декорирани в морски стил, други са насочени към тийнейджърите. Творческите умове предлагат мебели за малките. Цветовете и моделите са приятни за окото, привличат оригиналния декор и елегантния дизайн. Но, дори в избора на такива мебели, помислете за размера на стаята. Винаги помнете, че светлите тонове отразяват светлината, докато тъмните, напротив, я поглъщат.

Ако преди проектиране на детската стая се нуждаете от почистване и извозване на отпадъци в София, може да поръчате от чистачи.com.

Допълнително