Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Понеделник, 16 Септември 2019 17:21

Почистване и дезинфекции на хотел

Написана от

Всяка основна хотелска инфраструктура се нуждае от помощ от трети страни, за да осигури пълна чистота в стаите. За да постигнат максимален ефект, новите вериги поръчват услуги за почистване на хотели в цялата страна. По този начин гарантират сигурност за клиентите. Защо е по-добре да се свържете с хотела, който има споразумение с фирма за почистване?

Предимства от сключване на договор с kostovi.bg за дезинфекция на хотел

Поради факта, че изпълнението на задълженията е на специалист от тесен профил, той най-компетентно ще подходи към изпълнението на задълженията си, това елиминира факта на небрежност. Служителите от компанията в най-кратки срокове ще обслужват по-голямо жилищно пространство от наетите работници по рекламите. Секторът на услугите в хотелиерския бизнес не стои неподвижно, така че нарастващата конкуренция усложнява правилата на играта на пазара. Всеки отрицателен преглед на хотел може да намали потока от клиенти.

Както показва практиката, повечето оплаквания са именно от нивото на чистота в хотелската стая. Също така, посетителите могат да страдат от алергии, а повечето химикали за почистване на помещения съдържат хлор и други агресивни химикали, които се нуждаят от време за проветряване.

Тук може да разгледате и за услугата: болнично обезпаразитяване при престой на труп.

Какво е предимството в почистването на хотели от Сдружение Костови?

Нашите служители използват продукти по поръчка, които не са в открита продажба;

Използването на специално оборудване ви позволява да почиствате трудни места;

Гаранция за чистота, в противен случай фирмата за почистване ще обезщети;

Липса на фактор на небрежност;

Спестяване на почистващи продукти и оборудване;

Не е необходимо да се контролира извършената работа

Делегирането, почистването и дезинфекция на хотели ви позволява да се съсредоточите върху по-важни неща, без да се разсейвате от поддръжката. Погледнете към бъдещето, защото чистотата е ключът към вашия успех!

Допълнително