Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Петък, 04 Септември 2015 12:44

Няколко тактики да учим език с модерни технологии

Написана от 

Когато решим да направим нещо като изучаване на чужд език, ние се сблъскваме с редица трудности. Почти всяка нова дума може да се окаже голяма спънка. Нашият мозък се опитва да категоризира нови звуци във всяка дума и често без възможност да го направят точно, думите не се държат в паметта. Тази фонетична препятствие са само една от причините, ученето на език да може да бъде толкова предизвикателно. За щастие, учените започват да намират начини за преодоляване на това препятствие.

Ако ние обучаваме нашите уши за няколко часа, преди да се гмурнем в лексика и фрази, ученето на който и да било език може да стане по-лесно, отколкото сме си представяли.

Защо не можем да учим като децата?! Всъщност можем и за това помагат различни:

курсове по италиански език         

курсове по испански език             

курсове по френски езици

курсове по руски език    

курсове по гръцки език  

курсове по бизнес администрация

Повечето от нас не могат да правят разлика между отделни думи взети от английски език; немски езикили други чужди езици. Голямото количество работа показва, че бебетата притежават забележителната способност да разграничат всички звуци на всички езици. Но това ваши само в първите шест и 12-месеца от възрастта на едно новородено, те започват само насочващи тактики в по звучни от родния си език думи. Така стават експерти в собствения си език, и като следствие губят съоръжения с непознати звуци на чужди езици. Както се оказва, това е предизвикателство и способност.

Много изследвания са потвърдили, че впоследствие обратната връзка е основна съставка в обучението на нашия мозък да чува и усвоява нови звуци. Разбира се, някои звуци все още могат да доведат до затруднения, защото ухото е изключително ефективен инструмент за подобряване на слушане с разбиране, запаметяване и произношение. И все пак повечето програми и курсове за изучаване на езици се потопяват право в разговорната или лексикалната техника, очаквайки учениците да усвоят тези трудни чужди звуци в движение.

Допълнително