Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Събота, 14 Март 2015 17:39

Колко ви е часът Избрана

Написана от 

Часовниците отново са на мода. Днес, в магазините за подобни артикули, могат да се видят различни модели, вариращи по своите функции и съответно – цени. Най-добрите часовници, казват специалистите, са направените в Швейцария.

Сега обаче, на мода излизат нови и по-модерни часовници, наречени „умни”. Те са доста удобно средство за комуникация, като съчетават всички функции, характерни за смартфоните, с тези на добрите модели часовници. Една от първите фирми, лансирали „умни часовници” бяха Google.

Измежду най-очакваните продукти на съвременния високотехнологичен пазар е умният часовник на Apple. Типично за тази фирма е тайнствеността около неговия дебют. Хората само предполагат, какво ще представлява новата джаджа на американската компания. Според много от специалистите, „умният часовник” на Apple ще бъде с капак, който се отваря. Неговата премиера на световния пазар се очаква да бъде през месец април.

Не спират догадките и относно цената на новия продукт. Според много експерти цената на часовникът ще от малко под 400$, до изумителните 15 000$. Най-интересно за масовия потребител са характеристиките на джаджата, но засега все още няма пълна яснота около функциите на часовника. Все пак, не е твърде трудно да се предположи, че той ще бъде „екипиран”, почти изцяло, с характеристиките, познати от останалите продукти на Apple.

Има все пак, някакво вълнуващо очакване, що се отнася до всеки нов продукт на Apple. Определено от компанията знаят, как да подхранват големия потребителски интерес, като в много случаи, дори и малкото, което предлагат е напълно достатъчно да взриви пазара. Всяко представяне на продукт на тази, вече превърнала се в легенда американска компания, е добре премерено, на което липсва блясък и фойерверки. В центъра на презентацията са винаги изумителните продукти, без излишно преиграване. Театърът на Apple отново приема резервации, като заявките за него отдавна надминават, дори и смелите очаквания.

Още в тази категория: Шпионски материали »

Допълнително