Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Събота, 14 Март 2015 17:40

Шпионски материали Избрана

Написана от 

Голяма част от техниката, която е била предназначена за военни цели, днес се използва в бита на почти всички хора. На първо място не трябва да забравяме Интернет, който е бил предназначен, предимно за армията и търговските обекти, както и компютрите, които намират повсеместно приложение в наши дни.

Има неща, които отминаваме, без да им отдаваме нужното внимание. Много от тях са достояние на малко хора, като по-голямата част от потребителите само се досещат за възможностите, които новите технологии и предлагат. Една от тях е доказалата се, вече и в реалния живот – техника за проследяване на телефони. Това шпионско устройство може да бъде използвано, както на обикновени мобилни телефони, така и на по-модерните смартфони. Ако искате да проследите определен телефон, трябва да знаете дали този апарат има GPS система, което е в основата на техниката за проследяване. В последно време, след като доста хора имат смартфони, е доста по-лесно да се шпионира определен телефон. Най-голяма популярност имат техниките за проследяване, които могат да се приложат на мобилни телефони, работещи със навигационната система Android.

С подобна система можете да „надникнете” в определени телефони, без да предизвикате паника в техните притежатели. Шпионските апликации позволяват на използващите ги да „управляват” от разстояние следения телефон. Можете да видите всички обаждания, както и целия списък на телефонни номера, намиращи се в дадения смартфон. С тази шпионска технология можете да определите и точното местоположение на телефона, както и местата, където той е бил използван.

Това е доста хитър и забавен начин да следите, дори и своите подчинени на работа. Разбира се, има и недобросъвестни потребители, които могат да получат определени сведения, използвайки подобна технология. Въпреки това, тя си остава желана притурка, която разкрива големите възможности на съвременните смартфони.

Допълнително