Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Сряда, 02 Декември 2015 17:15

Кои Cardio техники да използвате във фитнеса

Написана от 

Много пъти с влизането във фитнеса е смущаващо да видите всички онези редици лъскави измишльотини с ремъци, вериги и зъбни колела. По-голяма гама от уредите за кардио тренировки са главозамайващи. Но когато става дума за постигане на резултати, повишаване на вашата активност във фитнеса и свиване от талията си най-доброто решение си остава кардио техниката от fitmax.bg. С нея лесно се изгарят най-много калории.

Моторът на колела

Движението създаващо се от въртене на педалите на велосипеда включва големи и мощни движения, които подсилват мускулите на краката и могат да изгорят 500-1,000 калории на час. Това го отрежда сред най-високите добрите технологии създадени за горене на калории. За да получите максимална полза от велосипед, изберете съпротива, която ще ви кара да се дишате трудно при 90 RPM (оборота в минута). Повечето стационарни велосипеди показват RPM на дисплея на компютъра. Помогнете си с най-добрите аминокиселини.     

Бягащата пътека

Бягане на бягаща пътека може да изгори 600-1,200 калории на час и е също един от най-добрите начини да се засили вашия метаболизъм в продължение на часове, дори след като приключите с вашата тренировка. В контраст, ходенето изгаря само 150-400 калории на час, в зависимост от скоростта и наклона. Разберете повече и за креатин действие.

Елиптични изгаряния

Ако обикновено горите около 600 калории на час по елипсоиди, които не включват движение на ръката, както и 700-900 калории за тези, които го правят, то използването на елиптична изгаряния, отколкото малко калории. За да получите най-добри резултати, използвайте релсите възможно най-малко.

Степер

Въпреки че степерът е популярен, той не получава най-добри резултати. С него могат да се правят малки, ниско калорични движения, които действат като парене на прасците, и само една малка част от горната част на бедрата и дупето изгаря най-много 400-500 калории на час. Докато го използвате, опитайте да държите дъмбели или преминаване от бавен темп към по-бърз.

Машина за гребане

суроватъчен протеин     

Машината за гребане може да изгори повече от 1000 калории на час и това е една отлична горна и долна част от тялото и мускулната издръжливост, както и за сърдечно-съдови тренировка. Това може да се стори скучно за някои, затова е добре да опитате по-интересни неща, като например кратки периоди на много трудно дърпане съчетани с лесно дърпане.

Без значение коя форма на кардио и да изберете, не забравяйте редовно да превключите нещата и да приемете нови форми на кардио, които са непознати за тялото. Така че, опитайте суроватъчен протеин. Това ще гарантира, че тялото ви постоянно се справя и изгаря толкова калории, колкото е възможно.

Допълнително