Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Вторник, 17 Март 2015 11:13

Най-често допускани грешки със съдомиялната

Написана от 

Ако далеч се разминавате от изследователите, които прекарват времето си в проучване на мистериозна механика, то нещата, които се случват във вашата съдомиялна машина могат да се окажат истински кошмар за вас самите. От всички сложни неща, с които трябва да се борите ден за ден в живот, съдомиялна машина се оказва един от проблемите във всяко домакинство. Разбира се не е като темата по извозване на коли, но както всяка специфична област си има своето детайлизиране:

За да бъде тази домакинска техника ефективна и добре заредена, то важно е да знаете някои тънкости около нея. Хората често допускат грешки в домакинстването поради незнание и за да не се стига до там, че бързо да бракувате своята съдомиялна, както става  извозване на коли, то научете се да пестите ресурси.

Водните струи често и пряко са засегнати само в няколко области. Разпределението на вода във вътрешността на миялната машина е много хаотично. Това автоматично води до местата, където въздействието на вода се извършва за по-дълго.

Отстраняване на въглехидрати - ястията като макаронени изделия, овесени ядки, картофи, сладки - трябва да се поставят в кръг в средата на съдомиялната машина, след като предварително са обрани едрите остатъци по съдовете от тях.

Подреждане на лъжици и вилици в съдомиялната – ако искате вашият сребърен сервиз да бъде добре хигиенизиран не го поставяйте накуп с останалите чинии и чаши. Отделете го в специалната кошница. По този начин не рискувате някоя малка чаена лъжичка да попадне не където трябва в машината.

Претоварване на натоварването – ако не искате да заредите съдомиялната два пъти, то често може да я натоварите с повече. От тук рискувате не само да увредите мотора на техниката, но и съдовете да не са ефективно почистени. Не всички знаем как да използваме миялна машина, за това съществуват ръководство, а най-пренебрегваните въпроси могат да се окажат опасни за вашите уреди, техника. Ако вече сте изпитали подобен проблем и имате трайно увредена техника или автомобил, то значение се нуждаете друг тип съвети.

Ако вече сте усвоили материала по справяне с проблеми и най-чести грешки в съдомиялната машина, научете повече за преработка на автомобили и рециклиране на електроуреди.

Допълнително