Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
Вторник, 17 Март 2015 15:48

5 идеи да внесете светлина в ежедневието си

Написана от 

Колкото е по-светъл домът, толкова по-здравословна е средата. Колкото повече съвременни технологии има в него, толкова по-свързани със света ще сме. И докато все още се питате какво още може да направите за своето жилище, за да бъде то технологично оптимизирано, достатъчно просторно и осветено, то предлагаме ви 5 техники, с които по-лесно да се справите:

Ако вечер използвате всекидневната, за да гледате филми със семейството и приятелите може да се спрете на избора на голям плазмен телевизор, който да монтирате по на високо в хола или всекидневната и на най-широката стена. Добре е да заложите и на качествения избор на осветление. Специалистите съветват той да е устройство димер. По този начин ще се чувствате като в истинско кино, а самото помещение ще е достатъчно затъмнено за качествена прожекция и достатъчно осветено, че да не създава дискомфорт сред гостите.

Ако сте решили да се отдадете на романтична вечеря подберете подходяща визия за вашия под. С помощта на приятна музика от лаптоп или компютър може да подправите обстановката, а в избора на подходящо осветление заложете на ароматни свещи.

Не е необходимо да претрупвате стаите с техники и осветление, ако тяхното предназначение е да са спални помещения. Така например над масата за хранене може да поставите висяща лампа, в непосредствена близост. Такова осветление ще е подходящо, дори ако възнамерявате да поработите до късно на своя лаптоп или таблет.

В по-големите помещения на дома използвайте декоративно осветление. Дизайнът съобразете със стени, мебели, пердета, щори и дори модерната техника – телевизор, стерео уредба, компютър, лаптопи и т.н.

Важно: Запомнете, че всяка техника в дома, електрически уред или лампа издават достатъчно светлина. Предвид и многото диоди в съвременните джаджи, не е необходимо да монтирате много осветителни тела. Светлите мебели също допринасят за повече светлина в помещенията. Това важи и за интериора на кабинети и офиси. На този адрес може да научите и за светли и тъмни паркети за всяка ситуация.

Допълнително