Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
petrov

petrov

Музиката е навсякъде около нас. На работното място, вкъщи в семейна обстановка, пътувайки в автомобила-тя е наш спътник, за по-приятно оползотворяване на времето. Музиката винаги повдига настроенито ни. Поради факта, че музиката е наш спътник каквото и да правим има, и толкова видове устройства, чрез които тя да се предава. Касетофон, mp3 player, плеър за кола, телефон и други.За да сме в крак с времето трябва винаги да се усъвършенстваме по отношение на видовете източници на музика. На пазарът има голям избор. Една от най-често срещаните опции за възпроизвеждане на музика е плеърът за кола.

https://bgauto.eu/universalen-dvoen-din/android

Производители на такива устройства за кола варират от Pionner и Kenwood до АТ, PNI и Smailo. На плеърите можем да слушаме музика от диск, карта с памет и др. Използвайки функцията Bluetooth може да се свържем с плеъра чрез телефона и таблета. Плеърите са различни по дизайн, цветова гама и размер на устройството, според всеки вкус.Освен за слушане на музика можем да ги използваме и за други функции като гледане на филми, да свържем устройството с камерата за задно виждане, също  така и за навигацията. Други устройства са мултимедиите за коли. Те се делят на единичен и двоен дин. Различават се по тяхното предназначение-универсални и специализирани мултимедии. Първите са със стандартни размери, докато вторите са с функционалност, специално разработена за съвместимост с конкретна марка и модел автомобил.

Акцентирайки на тази гама устройства ние предлагаме голям избор от марки медии и разнообразие относно предназначението им. Предлагаме мултимедии за много модели на Mercedes, някои от които са W164, W211, W203 и други. Други марки автомобили, за които предлагаме мултимедии са Volkswagen, BMW, Toyota, Porsche, Skoda, Seat, Audi и много други. Имаме голямо разнообразие от допълнителни аксесоари за тях, като също така предлагаме и монтаж,и сервизно обслужване. Медиите за кола са по-функционални, защото освен базовите функции като възпроизвеждане на видео и музика, както и връзка с камерата, предлагат също така и връзка с бордовия компютър, навигация, видеорегистрация и т.н.

Събота, 06 Април 2019 13:14

Авточасти на половин цена

Сигурно сте чули от приятел за авточасти мегапартс и затова търсите информация за тях в момента? Това което трябва да знаете е, че хиляди потребители се възползват от онлайн магазин на Мегапартс за закупуване на авточасти на много по-ниска цена.

Четвъртък, 04 Април 2019 21:22

Доставка на авточасти

Едва ли онлайн магазин мегапартс се нуждае от представяне защото това е най-популяния онлайн магазин в България. В него ще намерите добре категоризирани авточасти за почти всички марки и модели съвременни автомобили. Всичко това се предлага на страхотна цена и с бърза доствка до прага на вашия дом.

Сряда, 13 Февруари 2019 21:36

Шкафове за документи

Всяка компания която борави с голям набор от документи трябва да намери решение за тяхното удобно и сигурно съхранение. Може да разгледате какви Метални шкафове се предлагат в големите онлайн магазини за офис обзавеждане.

Четвъртък, 07 Февруари 2019 11:41

Висококачествени цветни моливи

Едва ли има човек който да не знае за office1 и за голямото разнообразие от офис консумативи които се предлагат тук. Може да закупите цветни моливи комплект, пластелин, хартия, папки и много други. Или казано с няколко думи - тук имате възможност да закупите абсолютно всичко за нормалното протичане на работата в един офис.

Вторник, 16 Октомври 2018 22:56

Правилните резервни части

Купуването на екран за смартфон става след като се уверите, че знаете какво точно търсите. Всъщност това се отнася до всяка една резервна част. Не разчитайте само на външния вид за да познаете по него дали това което гледате е това което търсите. Когато купувате стъкло за телефон най-добре прочетете описанието и така ще разберете дали то е подходящо за вашия смартфон.

Четвъртък, 11 Октомври 2018 19:04

Избор на климатична техника

Изборът на климатик е много важен защото инвестицията не е малка и освен това от него зависи комфорта на цялото семейство. Внимателно разгледайте какви решения предлага д енд д трейд за да направите информиран избор.

Вторник, 28 Август 2018 18:20

Части за камиони на изгодни цени

Пазаруването на авточасти за камиони може да се окаже изключително изгодно защото дори малка разлика в цената може да се окаже осезаема за вас. Резервните части за камиони по принцип са скъпи, затова препоръчваме да намерите най-изгодните в интернет.

Събота, 18 Август 2018 16:22

Оригинални тъчове за Alcatel

Преди време Alcatel бяха много известни телефони, днес не са толкова известни, но се предлагат нови смартфони и таблети. В случай, че търсите някаква резервна част за вашия таблет, трябва да знаете, че сте на правилното място. Тук може да закупите оригинални резервни части като Тъч скрийн Alcatel One Touch Pixi 4 (5') OT5010 Черен.

Ако не издъжате на болката при епилацията с обикновените методи, то е време да преминете на едно ново ниво което предлага нашето естетично студио. Предлагаме епилацията на мишниците с лазер без болка и със страхотен резултат.

Страница 1 от 18

Допълнително