Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
petrov

petrov

Вторник, 16 Октомври 2018 22:56

Правилните резервни части

Купуването на екран за смартфон става след като се уверите, че знаете какво точно търсите. Всъщност това се отнася до всяка една резервна част. Не разчитайте само на външния вид за да познаете по него дали това което гледате е това което търсите. Когато купувате стъкло за телефон най-добре прочетете описанието и така ще разберете дали то е подходящо за вашия смартфон.

Четвъртък, 11 Октомври 2018 19:04

Избор на климатична техника

Изборът на климатик е много важен защото инвестицията не е малка и освен това от него зависи комфорта на цялото семейство. Внимателно разгледайте какви решения предлага д енд д трейд за да направите информиран избор.

Вторник, 28 Август 2018 18:20

Части за камиони на изгодни цени

Пазаруването на авточасти за камиони може да се окаже изключително изгодно защото дори малка разлика в цената може да се окаже осезаема за вас. Резервните части за камиони по принцип са скъпи, затова препоръчваме да намерите най-изгодните в интернет.

Събота, 18 Август 2018 16:22

Оригинални тъчове за Alcatel

Преди време Alcatel бяха много известни телефони, днес не са толкова известни, но се предлагат нови смартфони и таблети. В случай, че търсите някаква резервна част за вашия таблет, трябва да знаете, че сте на правилното място. Тук може да закупите оригинални резервни части като Тъч скрийн Alcatel One Touch Pixi 4 (5') OT5010 Черен.

Ако не издъжате на болката при епилацията с обикновените методи, то е време да преминете на едно ново ниво което предлага нашето естетично студио. Предлагаме епилацията на мишниците с лазер без болка и със страхотен резултат.

Сряда, 04 Юли 2018 21:05

Ново стъкло за смартфон

Почти на всеки му се е случвало да изпусне своя смартфон. Ако имате калъф и протектор на екрана те в голяма част от тези случаи биха го предпазили. За съжаление понякога стъклото се пука и се налага да купуваме ново.

Четвъртък, 07 Юни 2018 15:46

Добър акумулатор на добра цена

През всяко време на годината може да се наложи смяната на акумулатора. Въпреки, че зимата е сезонът на най-активна смяна, може да се наложи да го направите и сега, особено ако акумулатора вече е много стар.

В случай, че посетите този интернет магазин със сигурност ще забележите, че се предлагат и климатици трео. Въпреки, че не са много известни като марка, ние ви гарантираме, че са много качествени. Разгледайте все пак и другите предложения за да направите информиран избор.

Събота, 10 Март 2018 16:39

Откъде купувате авточасти?

На всеки потребител препоръчваме да пазарува онлайн не само авточасти, а и всичко останало защото това е бъдещето. Бъдете част от него като купувате авто части profi само с няколко клика на мишката. Бързата доставка е в плюс за всеки избрал този канал за пазаруване.

Тошиба са много добра марка що се отнася до климатиците. В случай, че се колебаете дали да изберете климатици dd Toshiba RAS – 16BKV-E или модел от друга марка - то трябва да знаете, че този ще е много подходящ ако помещението в което ще го монтирате отговаря на неговите технически характеристики.

Страница 1 от 18

Допълнително