Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
ekaterina

ekaterina

Едно изключително важно нещо в дизайна на всяка стая е светлината. Ето, защо избрахме да насочим вниманието към нея. Тя в детската стая трябва да присъства в достатъчни количества.

Остъкляване, облицовка, боклук, стари вещи, мебели и посуда. Всичко това с годините затрупва жилищата ни. Нужно ви е почистване на тавани в София. Време е да научите за най-полезните услуги на пазара от чистота.com.

Почистване на тавани в София се предлага за всички забързани граждани на столицата. Тази услуга улеснява хората, които идват по работа, а в уикендите бързат да се приберат по домовете си.

Ние, всички често превръщаме своите балкони, тавани и мазета в складове с ненужни неща, боклук, стари мебели и неработещо оборудване.

Следователно не е изненадващо, че понякога почистването на балкона е още по-трудно, отколкото в целия апартамент. И за извършване на ремонти на балкона, ще трябва да се отървете от старото остъкляване, вградени шкафове и различни боклуци.

Много е трудно да се направи премахване на старите мебели, тъй като трябва да изхвърлите боклука далеч от жилищния комплекс. По-точно, отвежда се на специални депа, където се депонира.

Естествено, търсенето на камион, демонтиране на някои от мебелите, изваждане и зареждане на боклука, за събиране на отпадъци за скрап е доста трудна задача, чието изпълнение изисква много усилия.

Четвъртък, 06 Юни 2019 14:50

Отстраняване на стари мебели

Задавате ли си въпроса: Как бързо да премахнете старите мебели от дома. Ние ще ви дадем някои насоки, както и с удоволствие ще помогнем да се справите с проблема. Чистачи.com предлагат своевременно премахване на стари шкафове, скринове, маси и други мебели за дома в най-кратки срокове. Работейки на пазара от почти 20 години, компанията е готова да предложи превоз на средства с различен капацитет (от 10 до 20 м3), професионален екип от хамали, приятни цени и бързо обслужване.

Транспортирането на хладилници е малко деликатна работа. Дори техниката да не функционира, нейното правилно отстраняване е отговорен процес, който крие множество рискове.

Четвъртък, 18 Април 2019 17:16

Почистване на стари вили и къщи

Много хора са склонни да живеят далеч от суматохата на града и метрополията. Какво би могло да бъде по-красиво: голяма частна къща на тихо място, чист въздух, голяма площ, където може да прекарате свободното си време перфектно.

Често обаче, преди да се стигне до романтичната атмосфера, домашните задължения нямат край за собствените. Изчистването на предградията трябва да се извършва редовно.

Идва Нова година, празници, време за почивка и радост. Време за пазаруване и подаръци. Искате да започнете Новата година с нови неща, нови планове и нови мисли. Но заобиколени от стари неща, новите мисли рядко идват. Отдавна се наблюдава, че в новата среда идват нови идеи и това наистина е така. Много хора преди Нова година, в допълнение към малките неща, купуват по-големи, а много се променят не само по отношение на гардероби и легла, но понякога и всички мебели и дори цялото обзавеждане в къщата.

Понеделник, 08 Април 2019 16:52

Извозване на боклука в града

Кога да се отървете от старите битови отпадъци

По правило жителите на града свързват изхвърлянето на отпадъците единствено с изпразването на контейнери за битови отпадъци, които могат да бъдат намерени в близост до всяка жилищна сграда. Но в действителност тази област на дейност е много по-обширна.

Отстраняване на отпадъци от апартамента

С течение на времето интериорът на апартамента става скучен, досаден и вече не изглежда толкова модерен, колкото беше по-рано. Ако това се случи, тогава е време да се поправи. Дори незначителни козметични промени са свързани с отломки.

Почистването на дома трябва да се прави редовно, така както всичко останало. Почистване на мазета и тавани, почистване на прилежащи терени като гаражи, и килери. Всичко изисква своето внимание. Днес ще обърнем поглед над почистването на килими като едно от нещата, които най-силно се замърсяват.

Четвъртък, 14 Февруари 2019 16:24

Как да трансформирате домакински уреди

Мнозина вярват, че правилно избраните тапети, завеси, лампи, мебели ще помогнат да се създаде луксозен интериор и не само. Често, ако пространството позволява в стаята, струпваме купища неща, които само развалят гледката.

Страница 1 от 6

Допълнително