Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
ekaterina

ekaterina

Четвъртък, 19 Септември 2019 18:23

Почистване на апартаменти

Чистотата и редът в апартамента са нашата ежедневна отговорност. Не винаги, обаче имаме време и енергия да ги изпълним. За щастие, днес сред многото предложения в областта на услугите, всички са на разположение за почистване, почистване на апартаменти, с които няма да ви създадат абсолютно никакви проблеми. Опитните занаятчии ще поемат всички задачи по грижата за вашия дом и ще създадат максимално удобна атмосфера за всеки член на семейството.

Понеделник, 16 Септември 2019 17:21

Почистване и дезинфекции на хотел

Всяка основна хотелска инфраструктура се нуждае от помощ от трети страни, за да осигури пълна чистота в стаите. За да постигнат максимален ефект, новите вериги поръчват услуги за почистване на хотели в цялата страна. По този начин гарантират сигурност за клиентите. Защо е по-добре да се свържете с хотела, който има споразумение с фирма за почистване?

Предимства от сключване на договор с kostovi.bg за дезинфекция на хотел

Поради факта, че изпълнението на задълженията е на специалист от тесен профил, той най-компетентно ще подходи към изпълнението на задълженията си, това елиминира факта на небрежност. Служителите от компанията в най-кратки срокове ще обслужват по-голямо жилищно пространство от наетите работници по рекламите. Секторът на услугите в хотелиерския бизнес не стои неподвижно, така че нарастващата конкуренция усложнява правилата на играта на пазара. Всеки отрицателен преглед на хотел може да намали потока от клиенти.

Както показва практиката, повечето оплаквания са именно от нивото на чистота в хотелската стая. Също така, посетителите могат да страдат от алергии, а повечето химикали за почистване на помещения съдържат хлор и други агресивни химикали, които се нуждаят от време за проветряване.

Тук може да разгледате и за услугата: болнично обезпаразитяване при престой на труп.

Какво е предимството в почистването на хотели от Сдружение Костови?

Нашите служители използват продукти по поръчка, които не са в открита продажба;

Използването на специално оборудване ви позволява да почиствате трудни места;

Гаранция за чистота, в противен случай фирмата за почистване ще обезщети;

Липса на фактор на небрежност;

Спестяване на почистващи продукти и оборудване;

Не е необходимо да се контролира извършената работа

Делегирането, почистването и дезинфекция на хотели ви позволява да се съсредоточите върху по-важни неща, без да се разсейвате от поддръжката. Погледнете към бъдещето, защото чистотата е ключът към вашия успех!

Събота, 14 Септември 2019 17:56

МАТЕРИАЛИ ЗА МЕБЕЛИ И ШКАФОВЕ

Днес има толкова много мебели на пазара, че е невъзможно да се каже веднага: кое е наистина добро и кое е препоръчително да не купувате. Мебелите са тапицирани и не, серийни и ексклузивни, веднага се правят готови комплекти или отделни секции. Но това не е основната характеристика: необходимо е мебелите да са изработени с високо качество.

Ако помещението във вашия апартамент или къща, отредено за оборудване на кухня е малко, това изобщо не означава, че може да се откажете от декорирането му. Има опции да направите максимално удобни, уютни и функционални нещата. Ето и някои полезни съвети, как да стане това.

Кухненският ъглов диван са подходящи в условията на недостатъчно свободно пространство. Те се превръщат в истинска конструктивна находка, която спестява куп ненужни вещи.

Качествените мебели са удобни и уютни. Наред с това за дълго време не губят естетичния си вид. Те са по-добри, за разлика от евтините си събратя.

Едно изключително важно нещо в дизайна на всяка стая е светлината. Ето, защо избрахме да насочим вниманието към нея. Тя в детската стая трябва да присъства в достатъчни количества.

Остъкляване, облицовка, боклук, стари вещи, мебели и посуда. Всичко това с годините затрупва жилищата ни. Нужно ви е почистване на тавани в София. Време е да научите за най-полезните услуги на пазара от чистота.com.

Почистване на тавани в София се предлага за всички забързани граждани на столицата. Тази услуга улеснява хората, които идват по работа, а в уикендите бързат да се приберат по домовете си.

Ние, всички често превръщаме своите балкони, тавани и мазета в складове с ненужни неща, боклук, стари мебели и неработещо оборудване.

Следователно не е изненадващо, че понякога почистването на балкона е още по-трудно, отколкото в целия апартамент. И за извършване на ремонти на балкона, ще трябва да се отървете от старото остъкляване, вградени шкафове и различни боклуци.

Много е трудно да се направи премахване на старите мебели, тъй като трябва да изхвърлите боклука далеч от жилищния комплекс. По-точно, отвежда се на специални депа, където се депонира.

Естествено, търсенето на камион, демонтиране на някои от мебелите, изваждане и зареждане на боклука, за събиране на отпадъци за скрап е доста трудна задача, чието изпълнение изисква много усилия.

Четвъртък, 06 Юни 2019 14:50

Отстраняване на стари мебели

Задавате ли си въпроса: Как бързо да премахнете старите мебели от дома. Ние ще ви дадем някои насоки, както и с удоволствие ще помогнем да се справите с проблема. Чистачи.com предлагат своевременно премахване на стари шкафове, скринове, маси и други мебели за дома в най-кратки срокове. Работейки на пазара от почти 20 години, компанията е готова да предложи превоз на средства с различен капацитет (от 10 до 20 м3), професионален екип от хамали, приятни цени и бързо обслужване.

Транспортирането на хладилници е малко деликатна работа. Дори техниката да не функционира, нейното правилно отстраняване е отговорен процес, който крие множество рискове.

Страница 1 от 7

Допълнително