Login
Register
Начало
Fashion Colors - Мъжки Кожени Якета
ekaterina

ekaterina

Транспортирането на хладилници е малко деликатна работа. Дори техниката да не функционира, нейното правилно отстраняване е отговорен процес, който крие множество рискове.

Четвъртък, 18 Април 2019 17:16

Почистване на стари вили и къщи

Много хора са склонни да живеят далеч от суматохата на града и метрополията. Какво би могло да бъде по-красиво: голяма частна къща на тихо място, чист въздух, голяма площ, където може да прекарате свободното си време перфектно.

Често обаче, преди да се стигне до романтичната атмосфера, домашните задължения нямат край за собствените. Изчистването на предградията трябва да се извършва редовно.

Идва Нова година, празници, време за почивка и радост. Време за пазаруване и подаръци. Искате да започнете Новата година с нови неща, нови планове и нови мисли. Но заобиколени от стари неща, новите мисли рядко идват. Отдавна се наблюдава, че в новата среда идват нови идеи и това наистина е така. Много хора преди Нова година, в допълнение към малките неща, купуват по-големи, а много се променят не само по отношение на гардероби и легла, но понякога и всички мебели и дори цялото обзавеждане в къщата.

Понеделник, 08 Април 2019 16:52

Извозване на боклука в града

Кога да се отървете от старите битови отпадъци

По правило жителите на града свързват изхвърлянето на отпадъците единствено с изпразването на контейнери за битови отпадъци, които могат да бъдат намерени в близост до всяка жилищна сграда. Но в действителност тази област на дейност е много по-обширна.

Отстраняване на отпадъци от апартамента

С течение на времето интериорът на апартамента става скучен, досаден и вече не изглежда толкова модерен, колкото беше по-рано. Ако това се случи, тогава е време да се поправи. Дори незначителни козметични промени са свързани с отломки.

Почистването на дома трябва да се прави редовно, така както всичко останало. Почистване на мазета и тавани, почистване на прилежащи терени като гаражи, и килери. Всичко изисква своето внимание. Днес ще обърнем поглед над почистването на килими като едно от нещата, които най-силно се замърсяват.

Четвъртък, 14 Февруари 2019 16:24

Как да трансформирате домакински уреди

Мнозина вярват, че правилно избраните тапети, завеси, лампи, мебели ще помогнат да се създаде луксозен интериор и не само. Често, ако пространството позволява в стаята, струпваме купища неща, които само развалят гледката.

Четвъртък, 06 Декември 2018 13:16

Визуално разширяване на пространството

Всеки иска да живее в по-голямо жилище, да кара по-голям автомобил и да има по-голяма банкова сметка. Уви, невинаги нещата се случват, както ги желаем. И докато някои неща не зависят изцяло от нас, то над други можем да поработим.

За да бъде домът ти безупречен дори през летните дни, когато ти се иска да се поглезиш и да плануваш най-сетне отпуската, въоръжи се с няколко хитринки, които да са твоите помощници в ежедневието и грижата за дома.

Понеделник, 26 Ноември 2018 17:25

Отдаване под наем на камиони

Защо изхвърлянето на боклук - без преувеличение - е жизнено важно? Според статистиката, всеки човек, който живее на планетата Земя, "произвежда" около 300 кг отпадъци за една година. Оказва се, че всеки ден оставяме след себе си 1 кг отпадъци.

Страница 1 от 6

Допълнително